Feb 19
Naam: Neobe
Leeftijd: 21 jaar
Plaats: Dordrecht


Bericht Versturen!

Als jij denkt dat Oosterse meisjes lief zijn en dat die alles voor je doen dan heb je het helemaal mis. Ik ben namelijk een Aziatische meesteres en ik ben misschien wel de hardste meesteres die je ooit hebt gehad. Zo zul je bij mij zeker aan je trekken komen maar dan wel op een manier die ik wens en het zal gaan verlopen ook zoals ik het wil. Staat dit je niet aan dan heb je pech en dan zoek je maar een vriendelijker meisje op.Ik wil mannen behandelen alsof ze oud vuil zijn. Je krijgt het bij mij dan ook niet cadeau en ik ga ook zeker niet lief en aardig doen tegen je. Heb je nu bewezen dat je je wel kunt gaan gedragen dan is dit iets waar je zeker voor beloont zult gaan worden maar weet je niet wat luisteren is dan zal ik je dat eerst bij moeten gaan brengen. Je zult zien dat je een zware maar ook spannende tijd tegemoet gaat en dat je mij zeker gaat waarderen.

Wil je meer over me weten of wil je meer weten over hoe ik nu precies werk dan kun je mij een bericht gaan sturen. Ik vind het altijd belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden zodat we beide kunnen genieten van het spel. Ik zal daarom vooraf ook altijd mijn grenzen aan gaan geven en ik verwacht van jou dat je dit ook doet. Ik hoop dat als mijn oproep je aanstaat dat je contact met mij wilt gaan zoeken en misschien kunnen we dan snel een afspraak gaan maken. De sessies bij mijn zijn gratis en ik verwacht dus wel een leuk bericht.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,