Aug 19
Naam: Maralyn
Leeftijd: 31 jaar
Plaats: Velden


[Neem Contact met mij op]

Weet je dat ik dol ben op bondage. Nu heb ik dit al meerdere jaren alleen deed ik er echt nooit veel mee. Nu ben ik op een punt in mijn leven aangekomen dat ik voel dat het tijd is om er meer mee te gaan doen. Ik wil doen waar ik plezier in heb en aangezien ik vrijgezel ben kan ik ook doen en laten wat ik wil. Nu zoek ik alleen nog een man om mij hier mee te gaan helpen.Als je mij voor het eerst onmoet dan kan ik een beetje schuchter en verlegen zijn. Toch zal dit al snel bijtrekken. Als ik in een relatie zit kan ik bijvoorbeeld ook een echte bitch zijn. Toch vind ik het vooral lekker om een onderdanige rol te gaan spelen en aangezien ik al dol op bondage was leek het mij goed deze twee zaken met elkaar te gaan combineren. Misschien ben jij dan wel degene die mijn meester wordt en mij lekker hard en strak vast kan gaan binden.

Waar ik vooral op kick dat is het moment dat ik de touwen zie hangen waarmee ik vastgebonden ga worden. Als mijn meester mij dan de opdracht geeft om in een bepaalde positie te gaan staan dan word ik zelfs een beetje nat want ik weet hoe heerlijk het gevoel is. Als ik dan vastgebonden zit (of hang) dan voel ik mij zo compleet machteloos en dat is wat ik het liefste wil. Nu weet ik dat sommige mannen dit tegen betaling doen maar nu heb ik het niet erg breed. Het zou dan ook mooi zijn als we een afspraak kunnen maken dat ik het anders terug ga betalen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,