Feb 19
Naam: Riki
Leeftijd: 36 jaar
Plaats: Lelystad


Verstuur mij een Privebericht!

Mocht jij net zo gek zijn op latex als ik en ook nog eens op zoek zijn naar een slavin dan moet je zeker even aan mij denken. Ik zou het namelijk lekker vinden om weer eens in latex opdrachten te gaan krijgen. Nu is mijn liefde voor latex al een langere tijd geleden ontstaan en ik voelde mij direct de eerste keer dat ik dit aantrok prettig er in. Dit in combinatie met mijn liefde voor SM maakt het dat ik graag een latex slavin wil gaan worden.Nu zoek ik een man die wel weet wat die doet, je hoeft van mij geen jarenlange ervaring in het SM wereldje te hebben maar het zou wel leuk zijn als je dit al eens eerder hebt gedaan. Heb je nu geen ervaring met latex maar wel met het spelen van een meester dan is dit geen probleem en kun je gerust contact met mij gaan opnemen. Ik leg je graag alles uit over mijn latex ervaringen en wie weet maak ik jou dan ook nog eens enthousiast.

Laat gewoon maar eens iets weten als je mij kunt gaan helpen. Latex kleding die heb ik hier voldoende in de kast hangen en die hoeft dus niet meer aangeschaft te gaan worden. Wat we verder willen gaan doen en waar we het gaan doen dat kunnen we het beste gaan bespreken in een privégesprek. Als het gezellig is dan sta ik er zeker voor open om maar eens snel af te gaan spreken. Ik hoop dan ook dat dit bij jou ook het geval is. Dus mannen twijfel niet en laat wat weten als je mij in een leuk en spannend latex pakje wilt gaan zien.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , , , ,