Feb 19
Naam: Lakeisha
Leeftijd: 57 jaar
Plaats: Zevenhuizen


Verstuur mij een Privebericht!

Alleen mannen met een goed uithoudingsvermogen en mannen die gek zijn op latex kunnen beter de moeite nemen om mij aan te gaan schrijven. Ik heb geen zin meer om mijn tijd te gaan verdoen met kerels die toch niet serieus zijn. Ze hebben een grote mond in de berichten maar als het op een afspraak maken aankomt dan hebben ze ineens geen tijd meer en dan hoor ik niets meer van ze. Dit is misschien maar goed ook aangezien ik anders behoorlijk los zou gaan.Er was hier ooit één iemand die aangaf dat hij twijfelde of ik wel streng genoeg voor hem was en of hij wel naar mij zou gaan luisteren. Toen het moment eenmaal daar was dat hij bij mij op de stoep stond wist hij niet wat hem gebeurde. Ik heb hem werkelijk naar binnen gesleurd en de kamer in getrokken. Daar heb ik hem de eerste tien minuten tot op het bot toe vernederd en daarna een poosje in een hoek laten zitten. Vanaf dat moment was het een tamme kat die alles deed wat ik wilde en zo hoort het ook.

Nu heb ik vele spannende latex pakjes die ik graag mag gaan dragen. Nu laat ik de man ook altijd een favoriet uitkiezen en als ze braaf zijn dan zal ik deze aan het eind van de sessie voor hem aantrekken. Mannen die zelf latex setjes bezitten daar zou ik ook graag van horen en het lijkt me leuk als deze mannen die ook meenemen als het zover komt dat we een afspraak gaan maken. Goed je weet wat je te doen staat. Laat maar wat achter als ik je meesteres moet zijn.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,