Apr 07
Naam: Letizia
Leeftijd: 40 jaar
Plaats: Tilburg


Bericht Verzenden!

Ja je hoort het goed, deze meesteres is op zoek naar een geldslaaf. Nu weet ik dat de meeste mensen het niet breed hebben maar dat maakt mij helemaal niet uit. Ik zal goed duidelijk maken dat ik de meesteres ben en dat je af moet gaan dragen aan mijn wat ik wens. Zielige mannetjes daar kan iik niets mee en deze zullen helemaal een zware tijd met mij gaan beleven. Mannen die denken mij aan te kunnen daar heb ik ook meteen een mededeling voor. Het beste kunnen die even praten met de andere mannen die al een ervaring met mij hebben. Als je eenmaal bij Letizia uit Tilburg bent geweest dan weet je wel beter dan een grote mond te hebben. Ik krijg alle mannen klein en ook jij bent hierop geen uitzondering. Ik heb een mooie ruimte helemaal ingericht om jou te kunnen straffen en pijnigen. Ben je een lieve en brave jongen en doe je wat ik zeg dan is er niets aan de hand. Doe je echter maar wat dan kun je je beter schrap gaan zetten.

Dus mannen ben jij die slaag die zijn geld graag aan mij wilt gaan besteden en gebruiken dan dien je maar eens netjes een berichtje te gaan sturen. Ik verwacht van je dat ik altijd met u aangesproken wordt en dat de zinnen kort en duidelijk zijn. Mocht je vragen aan mij hebben dan kun je die ook altijd gaan sturen door een bericht aan mij te gaan sturen. Al vele mannen gingen je voor en zijn inmiddels vaste klant, wordt jij mijn volgende geldslaaf en mag ik jou dan ook lekker onder handen gaan nemen?

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex
\\ Categorieen: , , ,