Apr 07
Naam: Azize
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Nieuw Vennep


Bericht Versturen!

Hallo, ik ben een vrolijke doch strenge dame die op zoek is naar een man om als mijn slaaf te fungeren. Nu is dit iets wat ik al langere tijd (ik bedoel dan als meesteres optreden) en ik beleef hier veel plezier aan. Van mezelf uit ben ik altijd al een dominante dame geweest en mijn bijnaam was dan ook al snel domina. Zo noemde mijn zus mij altijd en later ben ik deze naam maar voor mijn spannende spelletjes gaan gebruiken.Hier hoop ik een man te treffen die net zoveel genot haalt uit het SM spel als ik doe. Nu hebben we beide dan wel een verschillende rol maar dat is wat het juist zo spannend maakt. Mocht je nu nog helemaal geen ervaring hebben met het spelen van een slaaf dan is dit voor mij geen probleem. Ik wil je alles rustig gaan uitleggen en vragen kun je mij ook altijd sturen. Iedereen moet een keer starten toch en als je bij mij bent dan zal ik je rustig aan het spel gaan introduceren.

Nu wil je misschien meer weten over die manier waarop ik werk. Nu is het niet zo dat ik je daar niets over wil gaan vertellen maar deze is zo divers dat dit zou resulteren in pagina’s vol tekst. Het beste kun je dan ook aan mij gaan aangeven waar je precies naar op zoek bent en ik zal je dan snel een antwoord sturen wat de mogelijkheden zijn. Ik heb zin om snel met een man te gaan spelen en als jij dit bent dan moet je maar snel beginnen met het typen van een leuk bericht.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,