Apr 07
Naam: Briseis
Leeftijd: 30 jaar
Plaats: Amstelveen


[Neem Contact met mij op]

Als je mijn foto hebt aangeklikt dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat wij elkaar snel in het echt gaan ontmoeten. Dit tenminste wel als je er klaar voor bent om mijn slaaf te zijn. Ik ben een dominantie vrouw die zin heeft om mannen totaal te vernederen en ze te vertellen wat ze moeten doen. Bij mij ben je dan ook niet alleen een ervaring rijker maar ook zul je ook altijd voldaan zijn. Als jij het spannend vindt om een slaaf te zijn dan ben je nu op het juiste profiel aanbelandt.Mijn werkwijze die is eigenlijk heel erg simpel, ik voer eerst een gesprek met de man in kwestie waar ik het spel mee ga spelen. Vervolgens kun jij dan aangeven wat jouw wensen zijn en wat je van mij verwacht. Als dit duidelijk is dan mag je plaats nemen en dan zal ik je eenmaal vertellen wat ik van jou wil. Als je slim bent dan luister je dan aandachtig want ik vertel dit niet nog een keer.

Het spel is dan ook eigenlijk al begonnen en we gaan van dit gesprek dan ook meteen naar de ruimte waar ik je goed onder handen kan gaan nemen. Nu weet ivan het gesprek je voorkeuren al een beetje en je zult zien dat ik daar dan meteen op in ga spelen. Vanaf dat moment ben je mijn slaaf en ik bepaal wat jij moet doen en wanneer jij dit moet gaan doen. Hou jij je hier niet aan dan heb je wel een probleem want dan moet je de gevolgen gaan dragen. Kun jij dit aan dan mag je altijd contact met mij zoeken en mij netjes om een afspraak gaan vragen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,