Apr 07
Naam: Dehlayla
Leeftijd: 62 jaar
Plaats: Heerlen


[Bericht Verzenden]

Dag stoute mannen van Nederland. Zo daar was ik nu dan ook op deze site. Misschien kennen sommigen van jullie mij al want ik heb al vele wensen van mannen in vervulling laten gaan. Nu ben ik een meesteres die meer doet dan alleen mannen straffen. Ik zoek ook mannen die ik kan belonen als deze het goed doen. Voorwaarde is dat deze mij ook seksueel willen gaan bevredigen waar en wanneer ik dat wil.Lijkt het jou wel wat dan hoef je maar één simpel ding te doen en dat is het sturen van een bericht met wat informatie over jezelf. Nu hoop ik dat je wel even de tijd wilt gaan nemen als je dit bericht gaat schrijven. Ik ben namelijk iemand die de sessies kosteloos aanbiedt en ik verwacht dan ook alleen serieuze reacties. Ook dien je je goed in je rol als slaaf te kunnen schikken en niet bang te zijn voor een beetje pijn. Is dit het geval dan ben je van harte uitgenodigd om mij te gaan verrassen met een bericht.

Mannen die denken dat ik een oudere vrouw ben die alles maar een beetje verleerd is die zal ik meteen maar even uit de droom gaan helpen. Ik ben nog steeds zo streng als vroeger en ik duld ook geen tegenspraak. Wil je met mij gaan afspreken dan kun je je er alvast op voor gaan bereiden dat je een tijd tegemoet zult gaan dat alles op mijn manier moet. Kun je hier niet aan voldoen dan zijn er consequenties aan verbonden en deze zullen niet zachtzinnig zijn. Als je meer over mijn werkwijze wilt weten dan kun je dit ook altijd per bericht gaan vragen.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,