Jan 29
Naam: Yrsa
Leeftijd: 23 jaar
Plaats: Ossenwaard


Verstuur mij een Privebericht!

Hallo, ik zou hier graag iemand willen leren kennen die mij een opleiding tot slaaf wil laten volgen. Ik ben daar helemaal klaar voor en ik heb daar ook erg veel zin in. Zoals je op de foto wel kunt zien ben ik al in het bezit van enkele latex pakjes en als het wenselijk is dan kan ik deze ook aan gaan doen. Nu zoek ik wel meesters of meesteressen met veel ervaring want ik wil wel zeker weten dat ik echt tot slaaf word opgeleid.Ik heb al wel een beetje ervaring met SM en dat is nu sinds een jaartje ongeveer. Dit komt door een vriendin van mij. Zij is ook slavin van haar vriend en in het begin ben ik hier behoorlijk van geschrokken. Ik dacht echt dat ze niets te vertellen had thuis. Toen werd ik een keer uitgenodigd zodat ik kon zien wat ze nu exact deden en dit heeft mij wel de ogen geopend. Ik zag dat het allemaal wel meeviel en dat het juist zeer spannend was.

Nu wil ik het zelf dus ook gaan proberen. Ik wil de opleiding niet door de vriend van mijn vriendin laten verzorgen omdat daar naar mijn mening alleen maar problemen van kunnen komen. Ik wil graag een ervaren iemand die mij rustig alles leert en niet meteen met grof geweld op mij los gaat. Voor sex sta ik ook open maar dan dient het wel een onderdeel van het SM spel te zijn. Mensen die mij kunnen helpen daar hoor ik het graag van, aangezien ik rond moet gaan komen van studiebeurs heb ik het niet breed en kan ik er niet voor gaan betalen. Ik hoop dat daar begrip voor opgebracht kan worden.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex
\\ Categorieen: , , ,