Feb 19
Naam: Majbritt
Leeftijd: 22 jaar
Plaats: Dordrecht


[Bericht Verzenden]

Mijn meester heeft mij altijd geleerd om iedereen met u aan te gaan spreken en dat ga ik dan nu ook maar doen. Ik ben een geile slaaf en ik zoek nieuwe meesters om te gaan plezieren, dit mogen ook mannen zijn die nog geen ervaring met SM hebben. Van mijn meester moet ik mijn grenzen verleggen en mij laten gebruiken door andere meesters en sex hebben met veel verschillende mannen. Ik mag geen mannen afwijzen van mijn meester.Nu is dit erg spannend moet ik zeggen maar het is natuurlijk ook zo dat ik niet weet wat ik kan gaan verwachten. Ik ben nu al een tijdje in training om een slaaf te gaan worden en tot nu toe gaat het goed. Nu hoop ik dat ook dit onderdeel van mijn opleiding goed zal gaan verlopen en dat ik hier geen problemen mee ga ondervinden. Nu moet ik er wel bij zeggen dat de sex die ik ga hebben wel altijd met condoom is maar dat is dan voor mijn eigen veiligheid. Pijpen dat kan eventueel wel zonder.

Ik hoop dat er hier mannen zijn die mij willen contacteren zodat ik mijn meester tevreden kan stellen. Ook moest ik van mijn meester een oproep voor andere vrouwen doen. Als deze ook dezelfde geile sessies als ik wil beleven dan kunnen deze ook contact met mij opnemen en dan zal ik jullie met elkaar in contact brengen. Op dit moment zit ik naakt dit bericht te typen zoals mijn meester bevolen heeft en foto’s kunnen daar ook van verzonden worden. Heeft u interesse dan kunt u dit aan gaan geven voor mij een bericht te gaan sturen en ik zal dan snel gaan antwoorden zoals mijn meester bevolen heeft.

 

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,