Apr 07
Naam: Nuela
Leeftijd: 28 jaar
Plaats: Geleen


[Bericht Verzenden]

Dag allemaal, ik via deze website op zoek naar een slaaf om leuke en spannende dingen mee te gaan doen. Nu heb ik op dit moment geen relatie aangezien alle mannen waar ik mee ben geweest aangeven dat ik te streng en dominant ben. Nu is dit lastig voor een vriendje van mij maar het is wel handig als ik de meesteres van een slaaf ben. Veel ervaring heb ik nog niet maar ik ben wel iemand die snel leert.Nu zoek ik dan ook een man die het leuk vindt om met mij te gaan experimenteren, als je wat ervaring hebt als slaaf dan is dit mooi meegenomen maar als dit niet het geval is dan is dit ook geen probleem. Het gaat erom dat we eerst met elkaar gaan bespreken wat we van elkaar verwachten en daarna kunnen we aan de slag gaan. Zelf heb ik al een leuke voorraad aan speeltjes waar we mee aan de slag kunnen en ik ben ook nog steeds zoekende om deze collectie uit te gaan breiden.

Mannen die interesse in mij hebben en wel eens een ervaring met een startende meesteres willen hebben die mogen altijd contact met mij gaan opnemen. Ik zou het dan wel op prijs stellen als je ook wat meer over jezelf gaat vertellen en aangeeft wat jij voor verwachtingen hebt. Mocht het nu zo zijn dat je nog een vraag aan mij hebt of dat je meer over mij te weten wilt komen dan kun je mij dit ook altijd laten weten en ik zal je dan zo spoedig mogelijk antwoord gaan geven. Ik hoop snel op een leuke reactie van één of meerdere heren hier.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,