Dec 07
Naam: Saressa
Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Assen


Neem Contact op!

Hallo, ik zou graag een opleiding tot slavin willen gaan krijgen. Nu ben ik al redelijk wat gewend als het op het hebben van sex aankomt maar toch heb ik nog bijna geen ervaring met SM. Nu heb ik wel een vriendje gehad die mij altijd ruig aanpakte maar dit was wel anders naar mijn mening. Nu heb ik altijd al een voorliefde voor harde en stevigen sex gehad en het lijkt mij dan nu ook een keer tijd om eens een keer SM te gaan proberen.Wat ik zoek dat is een meester die mij eerst kalm uit wil gaan leggen wat er allemaal voor nodig is om een slavin te gaan worden. Dit dient dan een normaal gesprek te zijn zodat ik op de hoogte ben wat er allemaal kan gebeuren. Het zou ook fijn zijn als ik kan laten weten wat ik absoluut niet wil doen. Zo kan ik niet tegen hele hevige pijn en dit zou ik dan ook graag buiten het spel gaan laten. Alle overige dienen we dan in overleg te gaan doen.

Als alles besproken is dan kunnen we wat mij betreft aan het spel beginnen en dan hoop ik dat ik er veel plezier aan ga beleven. Ik verheug mij hier al langere tijd op en ik hoop dan ook dat het aan mijn verwachtingen voldoet. Nu ben ik altijd al wel iemand die mij onderdanig opstelt en ik verwacht dan ook niet al teveel problemen. Toch hoop ik stiekem dat ik wel een keer goed hard aangepakt zal gaan worden aangezien ik erg nieuwsgierig ben hoe ik dit zal gaan ervaren. Ik hoop dan ook om een leuk bericht van een meester te gaan ontvangen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,