Dec 07
Naam: Doranne
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Venray


Neem Contact op!

Ben jij nu deze spannende en opwindende man die mij kan gaan helpen aan een borsten bondage? Nu ben ik al redelijk bekend als het op bondage aankomt maar een echte goede borsten bondage die heb ik nog nooit gehad. Vandaar dat ik besloten hem mij aan te gaan melden op deze website en hopelijk is er hier iemand die mij verder kan helpen. Nu ben ik ook al een tijdje uit het SM wereldje en dat heeft te maken met mijn relatie die stuk is gelopen.Tot een paar jaar geleden had ik een vriend die dol was op SM en hij heeft mij ook kennis hiermee laten maken. Nu heb ik nadat de relatie over was even tijd voor mezelf genomen maar na een tijdje ging het toch weer kriebelen en besloot ik weer eens wat filmpjes op internet te gaan bekijken. Hierin zag ik ook de borsten bondage voorbijkomen en toen wist ik meteen dat dit ook iets was wat ik wilde ondergaan. Alleen de blik van de vrouw die het onderging die deed mij verlangen naar het zelf hebben van deze bondage.

Ik zou het op prijs stellen dat wanneer je reageert dat je dan aangeeft wat je ervaring is als het aankomt op borsten bondage. Het mooiste zou het zijn om iemand te vinden die dit al een paar keer heeft gedaan. Nu heb ik het zelf niet zo breed dus ik kan je er niet voor gaan betalen. Nu kunnen we misschien wel een dealtje maken dat jij bij mij de borsten bondage doet en dat ik daarna iets bij jou doe wat je lekker vindt. Als je je hier in kunt vinden dan zou ik dat graag van je vernemen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,