Feb 19
Naam: Mar
Leeftijd: 36 jaar
Plaats: Almere


Verstuur mij een Privebericht!

Weet je me al een hele tijd geil lijkt? Dat is het zijn van een lust slaaf. Nu is dit misschien een beetje een gekke wens maar wel één die ik al langere tijd heb. Nu moet ik er wel meteen bij gaan zeggen dat ik niet veel ervaring heb met BDSM en het zou dan ook fijn als er mannen zouden willen reageren die een beetje geduld met mij hebben.

Nu heb ik dan wel geen enkele ervaring met het zijn van een lust slaaf maar ik heb dit wel met ‘normale’ sex. Ik heb bijna alles al geprobeerd en zo ben ik er ook achter gekomen dat ik het erg fijn als ik bevelen krijg en door een dominantie man genomen word. Het zou fijn zijn om hier een man te leren kennen waar ik vaker een afspraak mee kan gaan krijgen zodat ik alles goed onder de knie krijg. Ik weet van mezelf dat ik leergierig ben en ik wil dit ook erg graag.

Als jij mij dingen kunt leren dan hoop ik dat je mij dit snel wilt laten weten, ik ben er namelijk helemaal klaar voor en heb er ook veel zin in om voor het eerst in mijn leven als lust slaaf te gaan fungeren. Laat me dus eens wat meer over jezelf weten en hopelijk kunnen we dan snel met z’n tweeën in het echt contact gaan hebben. Vooral mannen die weten wat ze willen en er niet omheen draaien daar ben ik naar op zoek en die mogen mij altijd benaderen. Laat jij dan ook snel wat van je weten als je interesse in mij hebt?

 

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,