Apr 07
Naam: Estalita
Leeftijd: 35 jaar
Plaats: Eckelrade


Neem Contact met mij op!

Dag slaafjes van me. Nu hoop ik dat vele slaven dit lezen en dat ik snel weer nieuwe afspraken kan gaan plannen. Ik ben tot een jaar geleden altijd aan het werk geweest als meesteres maar ben daar wegens omstandigheden even tussenuit gegaan. Nu is het tijd om de draad weer op te gaan pakken en daarvoor zoek ik weer leuke en gewillige slaven. Deze kunnen dan gratis een sessie bij mij gaan volgen. Op deze manier kan ik dan weer een beetje de draad oppakken.Eerder was ik een meesteres die alleen tegen betaling mannen ontving. Nu wil ik dit in de toekomst misschien ook wel weer doen maar dan wil ik eerst weer een beetje ervaring op doen. Dit doe ik echter niet met heel veel mannen dus als je interesse hebt dan kun je dit beter snel laten weten. De sessies die vinden altijd bij mij thuis plaats aangezien ik hier een speciaal ingerichte kamer heb waar ik de mannen ontvang en behandel. Ook beschik ik over vele accessoires en hulpmiddelen om de slaven gehoorzaal te krijgen.

Mijn werkwijze is dat alles in overleg gaat en dat het ook op een extreme manier gaat. Nu zijn er ook mannen die er sex bij willen. Nu deed ik dit altijd wel maar dat wil nu dus ook in overleg gaan doen. Sowieso is het goed dat je ook meteen meer over jezelf gaat vertellen als je mij benadert. Zo weet ik al een beetje wie ik voor me heb en dat maakt het communiceren wat eenvoudiger. Zoals ik zei doe ik dit maar een korte tijd gratis dus als je hiervan wilt profiteren dan hoor ik dat graag.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,