Apr 07
Naam: Crissy
Leeftijd: 47 jaar
Plaats: Delft


[Neem Contact met mij op]

Aangezien ik wel weer eens zin heb in nieuw vlees ben ik op zoek naar een lustslaaf. Deze dient dan wel enige ervaring te hebben als slaaf en te weten waar deze mee bezig is. Heb je nu wel ervaring als slaaf maar niet als lustslaaf dan mag je ook gaan reageren. Zelf ben ik al bijna twintig jaar werkzaam als meesteres en je hebt dus een ervaren en meedogenloze meesteres voor je. Lijkt jou dit wel wat?Als mijn lustslaaf mag je bewegenloos in een hoekje zitten te wachten als ik met een andere slavin bezig ben. Is het tijd dat deze een beloning verdient en dat deze gelikt of geneukt mag worden dan zal ik je roepen. Jij mag dan dit werk voor mij gaan opknappen. Alles dient dan wel op de exact dezelfde manier te gaan gebeuren als ik het aangeef en ik duld geen discussie of tegenspraak. Ik zeg wat je moet doen en hoe je het moet doen. Doe je het verkeerd dan zijn de consequenties voor jezelf of je het nu expres deed of niet.

Lijkt het je luek om eens als mijn lustslaaf gebruikt te worden dan kun je mij dit laten weten. Dit kun je dan gaan door mij een berichtje te gaan sturen met daarin meer informatie over jezelf en de reden dat jij mijn nieuwe lustslaaf wilt worden. Ook wil ik weten wat je eerdere ervaringen zijn als het op SM aankomt. Mocht het zo zijn dat het niet helemaal duidelijk is en dat je vragen hebt voor mij dan kun je deze ook altijd gaa stellen. Ik zal in ieder geval mijn best doen dan zo spoedig mogelijk te gaan antwoorden.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,