Feb 19
Naam: Mettina
Leeftijd: 51 jaar
Plaats: Alkmaar


[Verstuur mij een Privebericht]

Zo mannen, zijn jullie op zoek naar een meesteres om die te gaan dienen? Mocht dit zo zijn dan moet je verder gaan lezen, nu ben ik een meesteres die alleen mannen onder handen neemt en ik kan daar eerlijk gezegd geen genoeg van gaan krijgen. Al die stoute en ondeugende mannen hebben wel een beetje opvoeding nodig en dat geef ik ze graag. Doe je wat ik zeg dan kan ik best lief zijn en dan krijg je ook een beloning. Doe je dit nu niet dan ….Wat ik allemaal doe met ongehoorzame mannen dat ga ik hier natuurlijk niet aan de grote klok hangen. Wel is het zo dat ik zelfs de meest ongehoorzame mannen binnen een mum van tijd uit mijn hand laat eten. Laten we het er op houden dat het een kwestie van aanpakken is. Ik weet hoe ik met jullie om moet gaan en wat ervoor nodig is om je braaf mijn bevelen te laten opvolgen. Heb je zin om mij te dienen dan moet je dit maar snel laten weten.

Wat ik van je verwacht als je een bericht stuurt dat is dat je meer over jezelf gaat vertellen wat je redenen zijn om aan SM te doen. Voor mij dit de kick die ik hier van krijg en dit geeft mij veel voldoening. Als je nieuw in het spel bent dan kun je ook reageren en ik zal je dan rustig gaan vertellen wat er allemaal bij komt kijken en wat ervoor nodig is om een goede slaaf te zijn. Uiteraard is het allemaal spel maar ik doe wel mijn best om alles zo realistisch mogelijk over te laten komen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,