Jan 29
Naam: Lysbert
Leeftijd: 33 jaar
Plaats: Alkmaar


[Neem Contact op]

Deze meesteres is op zoek naar een slaaf en misschien zelfs wel naar jou. Nu wil je vast weten wat mijn beweegredenen zijn om mij hier aan te gaan melden. Nu zal ik dat dan ook eens gaan uitleggen. Zelf ben ik al vele jaren actief als het op SM aankomt en ik heb mij laten trainen door één van de beste meesteressen. Zodoende weet ik precies hoe ik een slaaf aan moet gaan pakken en wat ik deze moet laten doen.Nu is mijn oproep van meesteres zoekt slaaf dan ook geen bevlieging, ik ben zeer serieus in wat ik doe en ik verwacht dit van de slaaf ook. Uiteraard is het allemaal een spel en voordat dit spel begint zullen we alles ook goed gaan doorspreken maar toch wil ik daarna volledige toewijding van je. Doe je dit niet dan staat je behoorlijk wat naars te wachten en je zult dan ook gaan merken dat ik een zeer duistere kant heb die je liever niet wilt leren kennen. Geloof me ik ben iemand die je beter te vriend kan houden.

Ben jij die man die zich volledig inzet en waar ik een leuk spel mee kan spelen dan hoop ik dat je je aan mij voor wilt gaan stellen. Mocht je nu nog vragen hebben aan mij dan kun je die ook altijd stellen. Ik zal ook nog vertellen dat mijn sessies gratis zijn en dat ik daarom ook zo hamer op toewijding en liefde voor het spel. Ik hoop dat ik hier eindelijk eens mensen vind die dezelfde voorkeuren en passies heb als ik en waar ik een zeer spannende tijd mee tegemoet kan gaan.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,