Apr 07
Naam: Macella
Leeftijd: 53 jaar
Plaats: Hagestein


Bericht Versturen!

Zo slaafje, jij bent dus op zoek naar een nieuwe of andere meesteres? Was dit omdat je de oude meesteres beu bent of omdat deze jou niet onder de knie kon krijgen? Het kan natuurlijk ook zijn dat je nieuw bent en dat je voor het eerst naar een meesteres op zoek bent. Wat de reden ook is bij mij ben je altijd aan het goede adres om een leuke sessie te gaan volgen of om advies te gaan krijgen.Het is één van mijn specialiteiten om de slaafjes te gaan onderwerpen aan bondage. Ik kan ongelooflijk goed en snel knopen en je zult je al snel machteloos voelen en je helemaal aan mij gaan overgeven. Merk ik nu toch dat je een beetje aan het tegenwerken bent dan is dit niet zo leuk voor je want dan zal ik maatregelen moeten gaan nemen. Mijn speelgoed komt dan tevoorschijn en dit zul je niet leuk gaan vinden. Slaafjes die niet willen luisteren daar heb ik een grote hekel aan en de straffen zullen dan ook zwaar zijn.

Ben je echter wel de slaaf zoals ik het wil dan staat je ook een beloning te wachten. Wat dit precies is dat moet je nog even afwachten want ik ga natuurlijk niet alles meteen verklappen. Wel wil ik je zeggen dat alle slaafjes hier voldaan het pand verlaten en dat deze bijna allemaal terugkomen. Mocht je nu meer willen weten of een vraag hebben dan kun je deze altijd gaan stellen door het sturen van een bericht. Mocht je interesse hebben om eens een sessie te gaan proberen dan kun je ook altijd contact opnemen en dan kunnen we een datum gaan plannen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,