Feb 19
Naam: Failenn
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Havelte


Neem Contact met mij op!

Ja je leest het goed, ik ben niet op zoek naar één maar naar meerdere slaven die mij het naar de zin kunnen gaan maken. Ik ben een vrouw die aan één slaaf nog lang niet genoeg heeft en dat zul je gaan voelen en merken ook. Ik wil mannen die mij het naar de zin maken waar en wanneer ik het wil. Zo ga ik regelmatig ook op stap met een slaaf en dan mag deze mijn vuile klusjes opknappen, dit uiteraard wel in goed overleg met de slaaf.Nu ben ik een meesteres die slaven zoekt voor haar plezier en haar genot. Het kan dan ook best zijn dat je seksuele handelingen met mij uit moet gaan voeren als ik hier zin in heb. Ben je nu een heel lief jongetje dan zal ik jou ook gaan belonen alleen kan ik nu nog niet zeggen hoe ik dat ga doen. Dat heeft natuurlijk ook te maken met de stemming waarin ik op dat moment verkeer en wat jouw voorkeuren zijn.

Nu ontvang ik de mannen helemaal gratis in mijn flatje. Hierin heb ik een ruime waar je je mag melden en waar je op mij mag gaan wachten. Ik verwacht dat als ik binnen kom dat jij precies in de positie zit zoals ik je die heb opgegeven. Zit je hier nu ook maar een centimeter naast dan heb je al een groot probleem en dan zul je meteen al gaan voelen dat er met mij niet te spotten valt. Alleen mannen die tegen een stootje kunnen mogen dus een reactie gaan achterlaten en als je genoeg over jezelf verteld zal ik altijd iets terug gaan sturen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,