Apr 07
Naam: Gabriella
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Culemborg


[Bericht Verzenden]

Zo daar was ik dan. Ik ben al geruime tijd actief in de bdsm wereld maar toch heb ik altijd nog lange tijd getwijfeld of ik mij wel moest gaan aanmelden hier. Dat is niet omdat ik twijfels heb bij deze website maar meer omdat je toch herkenbaar op het internet staat. Nu zullen de mensen die mij hier zien hier ook wel niet zonder reden zijn en ik heb dus besloten om toch maar de stap te gaan zetten.Ik heb me hier aangemeld omdat ik hoop via deze weg een toilet slaaf te gaan vinden. Nu weet je misschien niet precies wat dit is en dat leg ik je dan graag even uit. Als je mijn slaafje wordt dan vertel ik je wanneer je naar het toilet mag en wat je daar mag gaan doen. Als je klaar bent dan laat je mij ook zien wat je hebt gedaan en je bedankt me daar netjes voor. Je mag dus wel stellen dat ik best wel extreem ben ingesteld en ik zoek dus een man die dit ook is.Het maakt mij eerlijk gezegd niet uit of je hier ervaring in hebt. Zelf heb ik uiteraard wel ruime ervaring hierin en ik zou het leuk vinden om weer eens meesteres van nieuwe mannen te gaan worden. Als je nog niet precies weet wat het nu allemaal inhoudt of als je andere vragen hebt dan kun je mij deze altijd gaan stellen en ik zal deze dan snel gaan beantwoorden. Het belangrijkste voor mij is dat je er echt voor gaat, als dit het geval is dan kan ik je garanderen dat je een leuke tijd tegemoet gaat.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,