Feb 19
Naam: Jeanine
Leeftijd: 65 jaar
Plaats: Zwolle


[Neem Contact met mij op]

Als jij denkt dat je met mij kunt gaan spotten dan heb je het helemaal verkeerd. Nu mag ik misschien wel helemaal niet zo streng overkomen maar ik kan je garanderen dat ik zeker geen lieve dame ben. Ik ben een echte tiran en ik kan je pijnigen op vele verschillende manieren. Nu neem ik graag mannen onder handen die slecht luisteren.

Nu kun je natuurlijk een stoere vent zijn en denken dat het jou allemaal niets doet, ik nodig je dan ook graag uit om eens een keer een sessie met mij mee te gaan maken. Als je een brave jongen bent en doet wat ik zeg dan is er allemaal niets aan de hand. Ben je echter iemand die alleen maar zijn eigen ding doet en denkt met mij te kunnen spelen dan heb je het helemaal mis.

Nu is SM wel een spel van grenzen en ik ben dan wel een geile meesteres maar ik bespreek alles wel van te voren met de mannen. Jij kunt duidelijk aangeven wat je grenzen zijn en waar je naar op zoek bent. Als je wilt kun je ook eerst een rondleiding door de kamer krijgen waar de sessies plaats gaan vinden. Zo krijg je al een goede indruk en weet je meteen wat je wachten staat. Als we starten dan starten we ook meteen goed en dan mag je je borst nat gaan maken voor een zeer spannende en uitdagende ervaring. Heb je interesse dan kun je mij contacteren en aangeven waar je naar op zoek bent. Ik zal dan zo snel mogelijk een antwoord proberen te gaan geven. Ik hoop snel van ongehoorzame en ondeugende mannen te gaan horen.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , , ,