Jan 29
Naam: Cheralda
Leeftijd: 62 jaar
Plaats: Almere


[Verstuur mij een Privebericht]

Zo mannetjes, wat een spannende site is dit toch en wat ben ik blij dat ik eindelijk de stap heb genomen om mij hier aan te gaan melden. Ik ben namelijk op zoek naar een sexy slaaf en dat is dus een man die er gewoon lekker uitziet en jonger is dan mij. Nu ben ik al wel oma maar dit heeft mij zeker niet milder gemaakt. Ik weet nu nog beter hoe het opvoeden ook alweer ging en dit zul je dan ook zeker gaan merken.Mannen die denken een makkelijke tante te hebben die komen van een koude kermis thuis. Mannen die zich echter goed weten te gedragen en netjes zijn tegen mij daar heb ik altijd een passende beloning voor. Nu mag ik graag je piemeltje een beetje pijn doen maar ben je nu de jongen die ik vraag dat je bent dan zal ik deze ook genot gaan bezorgen. Als je eenmaal bij meesteres Cheralda bent geweest dan weet je precies wat pijn en genot is en dat zal verslavend voor je gaan werken.

Dus jongere mannen en slaven laat maar eens horen wat je kwaliteiten zijn en waarom jij het waard bent dat je mijn slaaf mag zijn. Nu ben ik wel met pensioen maar waarom zou ik mijn tijd aan jou gaan besteden. Het zijn allemaal vragen waar ik graag antwoord op wil voordat ik een afspraak ga inplannen en tijd ga vrijmaken. Mocht het zo zijn dat het na een afspraak erg gezellig en opwindend bleek te zijn dan sta ik er ook zeker voor open om dit dan nogmaals te gaan herhalen. Dit natuurlijk alleen als je mij ook een leuke tijd bezorgd.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,