Apr 07
Naam: Fariella
Leeftijd: 67 jaar
Plaats: Goes


[Neem Contact op]

Hallo, ik ben een al wat oudere shemale meesteres en ik ben op zoek naar een slaaf. Nu zoek ik wel iemand die wat hebben kan en niet bij het eerste tikje van mijn zweep meteen begint te schreeuwen, het is nu eenmaal zo dat als je bij mij op bezoek wilt gaan komen dat ik dan niet zachtzinnig met je om zal gaan. Ik ben ervoor om je echt als een slaaf te gaan behandelen en je zult ook zeker je plaats gaan weten bij mij.Nu ben ik een echte shemale en ik heb me lange tijd geleden ook al laten opereren. Als je me nu ziet ben ik op en top vrouw en zo wens ik ook behandeld te worden. Denk jij dat je dit anders moet doen dan zul je dit na één keer wel gaan laten. Mocht ik je erop betrappen dat je mij verkeerd aanspreekt of dat je de fout in gaat door mij verkeerd te behandelen dan zal ik mijn doos met speciale spulletjes tevoorschijn gaan halen. Nu zitten hier alleen de hele speciale spullen in waar ik een man goed mee kan straffen.

Mocht je nu nog nooit bij een shemale meesteres zijn geweest dan is dit een ervaring die je zeker niet mag missen. Aangezien ik al op oudere leeftijd ben kan ik bijna iedere dag ontvangen. Ik ben al jaren werkzaam als meesteres en ik heb dan ook een indrukwekkend arsenaal aan speeltjes en spullen opgebouwd. Voor de eerste sessie zullen we wel even met elkaar gaan zitten en overleggen hoe het in zijn werk gaat. Ook kun je dan zelf aangeven tot hoever je wilt gaan.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , , ,