May 31
Naam: Magdalen
Leeftijd: 51 jaar
Plaats: Egmond aan Zee


Bericht Verzenden!

Misschien is het je al opgevallen dat ik erg bijdehand uit kan gaan kijken. Dit doe ik altijd al en ik heb ook behoorlijk wat praatjes. Nu is dit natuurlijk erg gezellig maar ik vind het ook fijn om hiermee afgestraft te gaan worden. Als sinds jaren vind ik het fijn om te gaan ontspannen en een slavin te gaan spelen. Nu zoek ik een leuke man die streng is maar ook zeker niet vergeet dat het allemaal een spel is.Wat ik leuk vind aan het spelen van een slavin dat is dat je nooit weet wat er exact gaan gebeuren. Je dient maar te volgen wat de meester zegt en als deze het niet aanstaat wat je doet dan dien je hiervoor gestraft te worden. Nu moet ik wel zeggen dat ik expres wel eens iets niet goed doe. Ik laat het dan lijken als een foutje maar eigenlijk wil ik gewoon graag weten hoe ver ik kan gaan. Het fijnste van het hele spel dat vind ik misschien nog wel het spanken. Dan kom ik helemaal los en des te harder is des te beter bij mij.

Ik hoop hier een aantal leuke berichten van mannen te kunnen verwachten. Ik ben er in ieder geval weer helemaal klaar voor om als slavin te gaan fungeren voor iemand en ik heb er ook veel zin in. Laat me dus eens wat weten over jezelf en vertel ook meteen wat nu je ervaringen zijn. Hopelijk zijn deze voldoende zodat we snel een date kunnen gaan plannen. Ik ben niet bereid ervoor te gaan betalen dus je zult je voldoening uit het spel zelf moeten gaan halen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , , , ,