Apr 07
Naam: Shona
Leeftijd: 40 jaar
Plaats: Assen


Neem Contact op!

Hoi, ik ben Shona en ik hoop op deze manier een leuke meester te gaan vinden die mij weer de geneugten van het SM spel bij kan gaan brengen. Ik biedt mij dus aan als SM slavin en dit vond ik altijd erg opwindend en spannend. Nu zeg ik met recht vond want het is voor mij alweer een tijdje geleden. Wat de reden hiervoor precies was dat zeg ik liever niet maar laten we het er maar op houden dat ik een erg vervelende tijd achter de rug heb.Nu zoek ik een man die al wel een beetje ervaring heeft in het werken met slavinnen. Je hoeft van mij geen professionele meester te zijn die al honderden slavinnen heeft gehad maar het zou wel leuk zij als je in ieder geval weet waar je mee bezig bent. Nu ben ik een slavin die graag extreme dingen mag gaan doen. Ik vind het altijd lekker als ik meteen een goede spanking krijg en mijn billen dus goed rood zijn. Dit branderige gevoel laat me er dan meteen aan denken dat ik de slaaf ben en ik de bevelen van mijn meester moet gaan opvolgen.

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel over mezelf te vertellen. Mocht je nu meer willen weten of heb je een specifieke vraag dan mag je deze altijd aan mij gaan stellen. Ik zoek gewoon een meester en hopelijk is dit iemand waar een contact voor een langere tijd uit voort gaat komen. Het is dan voor mij al wel even geleden maar nu weet ik ook hoe zeer ik het mis en ik ben er dan ook weer klaar voor om er vol tegen aan te gaan.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , , ,