Apr 07
Naam: Conni
Leeftijd: 40 jaar
Plaats: Lelystad


Bericht Versturen!

Dag meiden, nu zie ik hier al een groot aantal leuke profielen staan en ik zal er ook zeker een paar gaan benaderen. Toch heb ik er zelf ook maar voor gekozen om een oproep te gaan doen. Ik zoek namelijk een SM slavin en de meeste slavinnen hier schijnen toch op zoek te zijn naar een man. Nu ben ik op en top vrouw maar vind ik het toch erg fijn om met een slavin te werken. Vooral als ze iets jonger zijn dan mij dan kan er van genieten om deze te controleren en commanderen.Ik zal je eerst eens wat meer over mezelf gaan vertellen. Ik ben een vrouw die woonachtig is in Lelystad en al jarenlang actief is in de SM. Dit doe ik regelmatig met mijn man en we bezoeken ook diverse evenementen en feesten hiervoor. Nu is mijn man op de hoogte dat ik deze advertentie plaats en hier hoef je dus niet over te gaan vallen. Zelf ben ik een biseksuele vrouw al hoeft de slavin die reageert niet altijd sex met mij te hebben. Wil je dit niet dan is dit geen probleem.

Nu weet ik dat er meer meiden zijn die liever met een vrouw als meesteres werken. Ook als je net begint kan dit net iets toegankelijker zijn. Heb je dan ook vragen of twijfel je erover om aan de slag te gaan als slavin dan mag je mij ook altijd je twijfels of je vragen gaan sturen en ik zal mijn best doen hier zo snel mogelijk een antwoord op te gaan geven. Ik hoop hier een aantal leuke connecties op te gaan doen om een leuke en enerverende tijd mee tegemoet te gaan.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,