Apr 07
Naam: Geeske
Leeftijd: 35 jaar
Plaats: Amsterdam


Verstuur mij een Privebericht!

Hallo, ik ben Geeske en ik hoop hier een meester te gaan vinden. Nu is de term ‘SM slavin zoekt meester’ wel passend denk ik maar ik moet wl zeggen dat ik nog niet heel veel ervaring heb. Ik ben nu een aantal keren slaaf geweest en dit beviel prima maar toch heb ik nog steeds geen vaste meester kunnen vinden. Nu hoop ik dat door deze advertentie te gaan plaatsen dat dit wel lukt en dat ik een goede meester ga ontmoeten.Het zou fijn zijn als ik een man zou vinden die wel een beetje geduld met mij heeft en mij eerst alles een beetje uit wil gaan leggen. Nu heb ik al wel enige ervaring maar het zal denk ik wel zo zijn dat alle meesters anders werken en een beetje inzicht in de werkwijze is dan ook wel handig. Nu hoeft dit natuurlijk geen gesprek te zijn wat uren duurt maar gewoon in het kort uitleggen hoe jouw werkwijze is en wat je van mij verlangt. Dat ik dol ben op het zijn van een slavind dat staat buiten kijf aangezien ik hier al veel genot aan heb mogen beleven.

Zou je in contact willen komen met mij dan kun je mij altijd een bericht gaan sturen en ik probeer dan zo snel mogelijk te gaan antwoorden. Het zou fijn zijn als je in je in je bericht wel wilt gaan vertellen waar je vandaan komt en wat je ervaring is. Ook zou ik graag van je horen of je een ruime hebt waar je mij kunt ontvangen. Nu heb ik wel een woning waar ik vrij kan ontvangen maar daar heb ik verder geen attributen dus dat zou dan een probleem kunnen worden.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , , ,