Dec 07
Naam: Malinka
Leeftijd: 56 jaar
Plaats: Fijnaart


[Neem Contact met mij op]

Dag allemaal, ik ben Malinka en ik kom uit Fijnaart. Nu ben ik al een poosje een soft SM meesteres en ik zou graag weer eens nieuwe contacten op gaan doen. Dit kan dan zijn met mensen die als slaaf willen dienen of met andere meesteressen om informatie uit te gaan wisselen. Zoals ik al aangaf ben ik een meesteres die alleen de softe methode hanteert. Nu denk ik er wel eens over om verder te gaan maar daarover zou ik dan graag eerst meer informatie willen.Nu hoorde ik laatst van een kennis dat het misschien een idee was om zelf eens als een slaaf te dienen bij een meester of een meesteres. Nu moet ik zeggen dat dit helemaal niet zo’n slecht idee is. Zo ervaar ikzelf ook hoe het is om een slaaf te zijn en leer ik meteen de dingen voor als ik besluit de meer extreme kant op te gaan. Toch wil ik dan wel eerst even een gesprekje met deze persoon geven die dan als mijn meester(es) moet gaan dienen.

Wil je nu als man eens één van mijn spannende avonturen ondergaan dan kan dit natuurlijk ook en dan kun je ook contact met mij op gaan nemen. Laat in dat geval meer informatie over jezelf achter zoals je leeftijd en je eigen situatie. Ook zou ik het leuk vinden als je mij op de hoogte brengt van de ervaringen die je al hebt. Ik heb op korte termijn weer ruimte in mijn agenda voor mannen en deze zou ik dan ook graag zo snel mogelijk gaan vullen. Laat dus maar wat weten als je een afspraak wilt maken of mij kunt gaan helpen.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , , ,