Dec 07
Naam: Joya
Leeftijd: 71 jaar
Plaats: Arnhem


Neem Contact op!

Deze strenge meesteres zal er snel voor gaan zorgen dat je manieren krijgt. Nu zijn slaafjes natuurlijk niet voor niets slaafjes en dat zal ik ze ook snel duidelijk gaan maken. Ik wil mannen vinden die alles doe wat ik ze opdraag. Nu is mijn ervaring dat ze nog wel eens tegen willen sputteren en dat is op zijn zachts gezegd niet verstandig. Geloof me je wilt mij niet kwaad hebben want dun zul je merken wie de baas is en wat de gevolgen zijn.Nu zal het je wel opgevallen zijn dat ik niet meer de jongste ben. Nu is dit ook een voordeel. Ik heb nu ook vele jaren ervaring en over de loop van de jaren een leuke collectie van spullen opgebouwd. Ik doe aan zowel de softere vorm van SM als de meer extreme en al je wensen zijn met mij bespreekbaar. Wil je nu eens fijn vastgebonden worden of een langere tijd opgesloten zitten dan kun je dit ook met mij bespreken. Ik zal je als oud vuil behandelen als dit je wens is en je zult altijd met een lekker gevoel mijn huis verlaten.

Zie je dit allemaal wel zitten dan hoor ik het graag. Ik zal je dan zo snel mogelijk gaan antwoorden zodat we met elkaar in gesprek komen en een afspraak kunnen gaan plannen. Ik heb de komende maanden weer veel tijd en wil meer tijd aan mijn hobby gaan besteden. Mocht je nieuw zijn dan ben je ook goed bij mij en dan leg ik je eerst alles rustig uit. Mocht het je dan toch nog niets lijken dan is er niets aan de hand en dan ga je gewoon weer naar huis.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,