Dec 07
Naam: Johanne
Leeftijd: 40 jaar
Plaats: Lelystad


Neem Contact op!

Heb je al goed naar mijn foto gekeken? Je ziet dan dat ik niet helemaal op en top vrouw ben. Toch voel ik mij wel zo en dit wil ik dan ook horen van de mannen. Als dit niet op de makkelijke manier kan dan maar op de gewelddadige manier en ik heb dus ook besloten om meesteres te gaan worden. Nu was ik als man altijd al behoorlijk dominant en dat komt me nu dan ook goed uit.Voor de mannen die willen gaan reageren veranderd er niets. Ik ben een vrouw voor hen en als ze dit in twijfel gaan trekken dan kunnen ze de borst beter nat gaan maken. Als je mijn kamer zou zien waar ik de mannen in ontvang dan zul je merken dat deze vol met spullen staat om flink iemand te straffen. Mannen die niet willen luisteren die mogen dan ook gerust langskomen, je zult zien dat je binnen een mum van tijd mij netjes aanspreekt en dat je mij met respect zult gaan behandelen. Wil je dit niet dan mag je mijn voeten gaan kussen en likken, luister je dan nog niet dan is het tijd voor zwaardere maatregelen.

Voor de duidelijkheid wil ik wel aangeven dat het voor mij en jou leuk moet gaan blijven en dat ik graag zou willen dat je in je bericht gaat aangeven waar je precies naar op zoek bent. Ik heb ruime ervaring in het geven van sessies en ik kan je dus op verschillende manieren van dienst zijn. Als je er sex bij wilt dan is dit ook mogelijk en ik bezit ook een strapon zodat ik jou kan gaan nemen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,