Apr 07
Naam: Emelien
Leeftijd: 45 jaar
Plaats: Naarden


Bericht Versturen!

Laat je niet misleiden door mijn enigszins vriendelijke uitkijk want zo ben ik totaal niet. Natuurlijk ben ik voor vrienden, familie en kennissen best vriendelijk maar als je bij mij wilt gaan komen voor een sessie dan zul je zien dat ik een harde meesteres ben die nergens voor terugschrikt. Als je dan ook een man bent die een watje is en bang is aangelegd dan kun je beter ook meteen weg gaan klikken en een andere vrouw gaan opzoeken.De bedoeling voor mij is om hier een man te gaan vinden die ik keihard mag gaan aanpakken. Het interesseert mij ook niet of je je wel aan mijn opdrachten houdt. Ik zal altijd iets gaan vinden wat je fout doet. Ga je dan ook nog met mij in discussie dan heb je helemaal een verkeerde aan mij en dan kun je je beter maar zo snel mogelijk stil gaan houden. Ik duld absoluut geen tegenspraak en als je dit lef wel hebt dan zul je zo aangepakt gaan worden dat je dit de volgende keer wel zult gaan laten.

Het mag wel een beetje duidelijk zijn waar ik naar op zoek ben. Moederskindjes en watjes moeten lekker thuisblijven. Echte mannen die mij kunnen pleasen die mogen wel reageren. Toch moet ik je wel waarschuwen want als je eenmaal een sessie bij mij hebt gehad en je houdt van ruig dan zal dit verslavend gaan werken. Ik heb dan ook al een aantal mannen die mij bijna wekelijks smeken of ze terug mogen komen. Als je meer info wilt of je wilt een afspraak gaan maken dan kun je meer over jezelf gaan vertellen door mij een bericht te gaan vertellen.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex
\\ Categorieen: , , ,