Apr 07
Naam: Brandi
Leeftijd: 30 jaar
Plaats: Rotterdam


Neem Contact met mij op!

Hallo, ik ben jong, onervaren en streng. Dit laatste is volgens mij de perfecte kwaliteit om een meesteres te gaan worden en dit wil ik dan ook al langere tijd gaan proberen. Ik laat niet met me sollen en dit weten mijn vrienden ook. Één vriend noemt mij voor de lol ook al altijd de ‘Zwarte meesteres’. Nu doet hij dit voor de grap maar ik ben er toen wel over na gaan denken en kwam tot de conclusie dat dit best wel eens iets voor mij kon zijn.Ik hoop niet dat het een probleem is dat ik onervaren ben en ik ben iemand die ook graag en snel leert (vooral als het op seksuele zaken aankomt). Het zou dan ook mooi zijn als er een man zou willen reageren die al wel wat gewend is. Nu zal het zeker niet zo zijn dat ik afhankelijk van deze man zou worden en dat deze mij zou gaan vertellen wat ik moet gaan doen. Wel zou deze mij kunnen gaan helpen om de eerste paar keer aan te geven wat er allemaal wordt gedaan in een sessie en wat er van mij wordt verwacht.

Als jij deze man bent dan nodig ik je graag uit tot het sturen van een bericht. Ik zal dan mijn uiterste best gaan doen om zo snel mogelijk te gaan antwoorden en je ook duidelijkheid over mijn beschikbaarheid te geven. Ik heb een flat waarin ik vrij kan ontvangen en ik beschik ook over een rijbewijs en auto en zou dus ook naar jou toe kunnen gaan komen. Laat het me maar gewoon eens weten als interesse hebt en misschien kunnen we dan snel gaan afspreken.

Verstuur deze Vrouw een Privebericht om met haar af te spreken
\\ Categorieen: , , ,