Apr 07
Naam: Mignonne
Leeftijd: 43 jaar
Plaats: Collendoorn


Bericht Versturen!

Hallo, zou jij een fijne SM spanking willen hebben? Als dit het geval is dan ben je mij goed. Ik hou er namelijk van om mannen ferme tikken op de billen te geven. Hier gebruik ik niet alleen mijn handen voor maar ik heb ook vele andere hulpmiddelen die je zowel pijn als genot zullen gaan geven. Je bent ervan gegarandeerd dat je billetjes lekker rood zullen zijn als je bij mij bent geweest.Naast het spanking hou ik me met nog veel meer zaken op het gebied van SM bezig, zo hou ik er ook van om mannen lekker vast te gaan binden en daarna eens even te kijken wat ik met ze ga doen. De vertwijfeling op het gezicht van de mannen die vind ik dan nog wel mooiste en je ziet de nieuwsgierige blikken als ik dan een attribuut uit de kast pak. Ben jij nu ook een nieuwsgierige man die ook wel van een spanking houdt dan moeten we zeker een keer gaan afspreken. Ik denk dat we dan met z’n tweeën een hele leuke tijd tegemoet zullen gaan.

Mocht je nu de intentie hebben om contact met op te gaan nemen dan zou ik dat erg leuk vinden. Ik zou het dan ook leuk gaan vinden als je mij meer over jezelf zou willen gaan vertellen zodat ik een goed beeld van je krijg. Daarnaast zou ik ook graag weten wat je ervaringen zijn. Mocht je nu ook sex willen dan zou ik dat ook graag horen want dan kunnen we dit ook gaan bespreken. Eigenlijk is alles in overleg wel mogelijk, het belangrijkste is dat het gezellig en spannend is.

Klik hier voor Contact met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,