Dec 07
Naam: Verona
Leeftijd: 41 jaar
Plaats: Grijpskerk


[Bericht Versturen]

Ben jij die man die mij goed en stevig op de hogtied manier vast wil gaan binden. Ik zoek dus geen padvinder die net zijn eerste knoop heeft leren leggen maar echt een man die ervaring heeft met hogtied en dit met mij wil gaan proberen. Ik heb dit eenmaal mogen ervaren met een kennis van mijn man maar aangezien wij onlangs zijn gescheiden is het lastig voor mij om dit contact voort te gaan zetten.Zoals ik al aangaf heb ik het nog maar eenmaal mogen ervaren maar dit was wel meteen een ervaring om nooit te vergeten. Het gevoel dat je zo vastgebonden zit dat je nergens heen kunt dat maakt je machteloos en dit vond ik in één woord geweldig. Met de overige vormen van bondage heb ik wel meer ervaring want dit was iets wat mijn ex-man en ik wel veel deden. Ik ben dan ook al op de meest vreemde manieren en op de meest vreemde plekken vastgebonde. Nu is dus tijd om het nog eens een keer op de hogtied manier te gaan proberen.

Nu ben ik niet in de positie om iemand ervoor te gaan betalen en als je er geld voor wilt dan moet je dus ook niet bij mij zijn. Wel zou ik je op een andere manier kunnen gaan bedanken en dit bespreek ik graag met je. Doe me dus eens een leuk voorstel via een bericht als je interesse hebt. Laat dan ook meteen even weten wat jouw ervaringen met hogtied vastbinden zijn en vertel meteen eens wat meer over jezelf. Als het goed bevalt dan kunnen we er wat mij betreft een langdurige sexrelatie van gaan maken.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , , ,