Apr 07
Naam: Smilla
Leeftijd: 36 jaar
Plaats: Leeuwarden


[Bericht Versturen]

Wordt jij mijn volgende anaal slaaf? Als je nu al schrikt dan moet je vooral niet doorlezen en lekker weg gaan klikken. Als je hier niet van opkijkt dan ben je misschien wel bij het juiste profiel aanbelandt en kunnen we wat voor elkaar gaan betekenen. Eigenlijk is het simpel, als slaaf ga je doen wat ik zeg en als dit niet op een makkelijke manier kan dan gaan we er een beetje dwang bij gebruiken. Ik weet zeker dat je in ieder geval de opdrachten zult gaan voldoen.Nu blijft niet bij het zijn van een slaaf alleen. Als je bij mij komt dan kun je ervan op aan dat je achterste het zwaar te verduren gaat krijgen. Ik heb namelijk heel wat leuke tools waarmee ik je anaal kan gaan verwennen. Nu vinden sommige mannen dit fijn maar bij mij mag je er alleen van gaan genieten als ik hier toestemming voor geef. Doe je dit toch zonder mijn permissie dan volgen er zeker consequenties.

Ik krijg ook regelmatig de vraag of ik zelf ook van anaal houd en dit is ook het geval. Ben je nu een slaaf die zich echt weet te gedragen en die niet moeilijk doet dan zal ik je ook een aantal anale handelingen bij mij zelf laten zien. Toch dien je dit wel echt te gaan verdienen. Gedraag je je niet of denk je dat je niet naar mij hoeft te gaan luisteren dan kun je dit wel vergeten en dan zullen er andere maatregelen gaan volgen. Als je wilt weten welke dit zijn dan moet je maar snel een keertje langs gaan komen.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,