Jan 29
Naam: Elien
Leeftijd: 39 jaar
Plaats: Gouda


Neem Contact met mij op!

Al enkele jaren ben ik nu voor mijn plezier een rubber mistress en dat is iets wat ik met veel plezier doe. Er is iets aan rubber wat mij helemaal wild maakt en waardoor ik er uren mee kan gaan spelen. Nu is alleen spelen natuurlijk niet leuk en aangezien ik er ook wel van houd om mannen voor mijn karretje te gaan spannen heb ik maar besloten om afspraakjes aan te gaan bieden. Natuurlijk dienen deze wel helemaal naar mijn zin te gaan verlopen.Nu hoor ik vaak van slaven dat ik een vriendelijke uitkijk heb. Eerst bedank ik ze daar dan netjes voor vrijwel gelijk daarna zullen ze daar spijt van gaan krijgen. Ze zullen dan merken hoe vriendelijk ik ben en des te vaker ik dit hoor des te meer ik mij wil afreageren. Ben je dus een verstandige slaaf dan hou je je stil over mijn vriendelijke uitkijk. Je antwoord gewoon op de vragen die ik je stel en je trekt de rubberen kleding aan waar ik opgewonden van word.

Mocht j nu nog steeds lezen en zin hebben om een afspraak te gaan maken dan kun je mij dit altijd laten weten. Ook zou ik dan graag van je horen wat je leeftijd en wat je uiterlijk is. Ook je redenen om mij een bericht te sturen daar ben ik erg benieuwd naar. Zoals ik zei ben ik veeleisend en dat houdt ook in dat ik de berichten zeer kritisch bekijk. Mochten deze mij niet geheel aanstaan dan zul je dat zeker merken de eerste keer dat je bij mij voor een afspraak langs gaat komen. Ik ben benieuwd welke mannen het lef hebben om te gaan reageren.

Klik hier om Contact op te nemen met deze Vrouw
\\ Categorieen: , , ,