Apr 07
Naam: Celestien
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Eindhoven


[Bericht Versturen]

Ze noemen mij ook wel de Black Mistress in plaats van Celestien. Nu vind ik dit helemaal geen belediging en ik ben er best een beetje trots op. Al jarenlang heb ik mij ge├â┬»nteresseerd in het SM en nu heb ik sinds een jaar of vijf een ruimte in mijn woning helemaal ingericht om slaven te kunnen ontvangen en vermaken. Dit doe ik met veel plezier en als ik de mannen na de sessie weer voldaan naar huis zie gaan dan ben ik ook helemaal tevreden.Nu heb ik weer wat ruimte over in mijn agenda om nieuwe mannen te gaan ontvangen en vandaar zie je dus ook mijn oproep hier. Ik hoop een aantal leuke mensen te leren kennen die het leuk vinden om mijn slaaf te gaan worden. Nu moet ik je wel gaan waarschuwen dat ik niet zo vriendelijk ben in de sessies dan als ik hier ben. Als ik eenmaal in mijn rol als ‘Black Mistress’ ben dan kun je maar beter mijn bevelen gaan opvolgen want anders heb je een groot probleem.

Natuurlijk is het wel zo dat voordat we beginnen dat we eerst even een kort gesprekje hebben. Ik laat je dan zien waar ik allemaal mee werk en vertel je dan meteen wat je allemaal kunt gaan verwachten. Jij kunt hier dan ook aan gaan geven wat je wel en niet wilt doen. Ook wordt altijd besproken wat je moet doen indien je wilt stoppen. Het spel dient natuurlijk wel voor zowel jou als mij plezierig te blijven. Heb je interesse dan hoop ik dat je wat meer informatie over jezelf naar mij wilt gaan sturen door een bericht te gaan gebruiken.

Klik hier & Spreek af met deze Vrouw voor Sex
\\ Categorieen: , , ,