Apr 07
Naam: Lubke
Leeftijd: 31 jaar
Plaats: Baarlo


[Bericht Versturen]

Vind jij het ook zo fijn om door een strenge meesteres met een strapon lekker in je kontje genomen te worden? Mocht je je nu al zitten te verheugen dan dien ik misschien de sfeer nog wel even te gaan verpesten. Nu ben ik wel een strapon meesteres maar wel één die alleen mannen verwend als ze het echt verdient hebben. Je kunt dus maar beter je goed aan mijn opdrachten houden en zorgen dat je mij tevreden houdt.Ben je nu ongehoorzaam dan is het niet alleen zo dat ik je niet ga verwennen en je niet flink hard ga nemen maar ik ga je er ook nog eens flink voor straffen. Je zult niet weten wat je mee gaat maken en het is beter dat je dan ook goed naar mij luistert en mijn bevelen precies opvolgt. Het eerste wat ik een slaaf altijd laat doen dat is het likken van mijn laarzen. Beide laarzen dienen goed schoon te zijn en weer te glimmen door jouw tongetje. Pas als dit goed is dan gaan we verder met de rest van ons spel.

Wat we daarna precies gaan doen dat hangt er een beetje vanaf wat we hebben besproken. Nu kan het zo zijn dat je er ook sex bij wilt en dat je ook graag handelingen bij mij wilt uitvoeren. Nu sta ik hier in principe wel voor open maar dit hangt wel een beetje van jouw uiterlijk en je leeftijd af. In principe sta ik voor iedere man open maar wil ik wel altijd de dominante rol gaan behouden. Mocht dit geen probleem zijn voor jou dan kun je mij dit altijd laten weten en dan kunnen we misschien een afspraak gaan plannen.

Klik hier om deze Vrouw een Privebericht te Sturen
\\ Categorieen: , ,